SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'musgerbil'@'46.183.139.227' (using password: YES) DMG Udstilling

Vejledning


Brug menuen til venstre, for at komme til forskellige punkter i vejledningen.

Denne vejledning er opdelt i 4 trin, hvoraf trin 4 er opdelt i 2 muligheder. Læs siden grundigt.


Trin 1

For at tilmelde dig til en udstilling hos Dansk Mus & Gerbil forening, skal du klikke på menupunktet "Tilmeld". Dette skal du gøre, uanset om det er første gang du tilmelder til denne udstilling, eller om du blot skal tilmelde flere dyr. billede


Trin 2

Hvis der er flere udstillinger med åben tilmelding vil du få vist en liste. Du skal klikke på den udstilling, som du vil tilmelde til. Der vil dog i langt de fleste tilfælde, kun være én åben tilmelding ad gangen - i så fald, bliver den udstilling automatisk valgt. billede


Trin 3

Herefter skal du udfylde dine egne oplysninger, som udstiller. Vælger du at have en salgsbod, er det en god idé at udfylde "opdrætternavn" og "telefon nummer", da disse bruges på dit skilt, til din bod.

Om børnedyr og alder: Hvis du har planer om at tilmelde dyr i børnedyr (f.eks. for dine børn), bedes du udfylde alderen på det ældste barn, som deltager med dyr i klassen "børnedyr" (Til og med 14 år)

Du kan dog også vælge at lade børnene tilmelde dyrene på deres egen e-mail, med deres eget navn (og eventuelt eget medlemsnummer). Her skal du være særligt opmærksom på, at bekræftelsesmailen og den endelige mail, bliver sendt ud til den mail du indtaster på denne side. billede


Trin 4 - mulighed 1

Hvis det er første gang du tilmelder til den valgte udstilling, skal du nu klikke videre i vejledningen under "2 - At tilmelde dyr til udstilling", som findes i menuen længere oppe på siden, til venstre.


Trin 4 - mulighed 2

Hvis det ikke er første gang du tilmelder dyr til den valgte udstilling, vil du møde dette skærmbillede: billede

Denne skærm betyder, at systemet enten har genkendt din e-mail og medlemsnummer, og du kan tilføje flere dyr eller at systemet har genkendt din browser, og du nu kan tilføje flere dyr.

Ønsker du blot at tilmelde flere dyr til udstillingen, klikker du på den grønne knap.

Den grønne knap fører dig videre til tilmelding af dyr. Du skal nu klikke videre i vejledningen under "2 - Tilmelde dyr til udstilling" i menuen længere oppe på siden, til venstre.

Denne vejledning er opdelt i 2 trin. Læs siden grundigt.


Trin 1

Uanset om du har tilmeldt til denne udstilling før, og blot skal tilføje flere dyr, eller om det er din første tilmelding, så ser siden sådan her ud.

Ser siden ikke sådan ud, skal du gå tilbage til vejledningens første del "1 - At tilmelde sig til en udstilling"

billede

Trin 2

For at tilføje et dyr klikker du blot på den grønne "tilføj" knap, der sidder til højre, ud fra den bjælke, du vil tilmelde. Du kan tilmelde flere dyr på en gang, ved at trykke "Tilføj" flere gange. Du behøver ikke tilføje alle felterne på en gang, du kan godt tilføje et felt, udfylde det med tekst, og tilføje et nyt. Ligeledes kan du tilføje fra flere forskellige bjælker, på en gang.

Tryk på den røde skraldespand, for at slette det pågældende dyr igen.

billede